Aanbevelingen VKoN

Trea : 2 januari 2018 :

Geweldig Johan! Wat kan jij dit grote probleem goed beschrijven! Ik zou het zo graag door willen sturen naar mijn 2 narcisten (vader en zus). Maar helaas. Ze pikken het niet op en het gevolg is een nog grotere oorlog. Wel kan ik het voor een goed begrip bij mijn vrienden over de hel waarin ik zit met mijn narcisten naar hen doorsturen. Heel veel dank voor je steun!

S.T : 24 december 2017

Dankjewel Johan voor al je inspanningen om het narcistisch gedrag beter te kunnen begrijpen. Met name ook je items over de verbazing die slachtoffers hebben over de mate waarin narcisten in staat zijn, zonder zelf schuld te hebben, omstanders, buren, vrienden en zelfs familie tegen je op te zetten. De wijze waarop narcisten jou onder druk zetten, zou eigenlijk opgenomen moeten worden in het recht. De schade die ze jou maar ook hun eigen kinderen aanrichten zou grondig onderzocht moeten worden op basis van een duidelijke wet. Nogmaals heel veel dank. Ik heb veel aan wat je schrijft.

 

Wens je ook een aanbeveling te doen schrijf dan naar Contact VKoN, ik vermeld dan uw initialen en de datum van ontvangst. Waarvoor Dank .

C. V. 18 december 2017

Dag Johan, ik wou je vragen hoe ik je kan bedanken voor de chats, die me echt steunden toen ik het nodig had…Ik wil u en je geliefden alvast fijne feesten toewensen! C.V.

 

M.J 17 december 2017

Hi lieve Johan, dank je 🙏! Ik zit in een volgende fase 🤨 en volg al je nieuwsitems nauw op 🌟!! It’s so good to have you 🙏🙏😇!!!

 

S. H. 15 december 2017

Dank je om het in mijn hoofd te maken. Voel me nu al wat beter !

 

D. S. 21 december 2017

Bedankt. Ik heb al veel hulp gehad aan je teksten. Door ze steeds te lezen herken ik veel in mezelf en ook vooral van J. En zo heb ik de sterkte om hem niet meer in mijn leven toe te laten.

P. A. 21 december 2017

Dank je wel Johan. Ik heb al veel gehad aan uw teksten allemaal. Ik vind het zeer verhelderend om te lezen over narcisme. Ik kan echter je teksten niet ‘liken’, ik moet nog opletten. Ik ben er achter gekomen dat mijn partner zo is😓. Ik hoop er ooit uit te komen.

I. V. 20 december 2017

Supertof. Bedankt Johan. Kan het wel gebruiken. Alles ok met jullie? Heb veel aan je blogs…

M.T. 20 december 2017

Beste Johan, ik las net je artikel: niet meer vallen voor narcisten. WOW, wat je beschrijft! (Ikzelf heb jaren geleden een korte relatie gekend maar ben gelukkig snel ontsnapt aan zijn dans.) Ik zie dat je coaching geeft en zou graag je hulp inroepen.

L.H. 19 december 2017

Bij toeval op je naam gestuit bij zoekverkeer ivm narcisme. Nog maar net je blogs beginnen lezen, toch nu al grote dank en respect voor je vele uren schrijfwerk en leerrijke boodschappen. Lies

A. S. 3 november 2017

Beste, ik las je artikel en herken er zoveel in… Ben al maanden in de ban van iemand die zoveel kenmerken vertoont. We (zijn familie en ik)zijn er gewoon niet uit of het daadwerkelijk een narcist is of dat hij zo reageert owv druggebruik, misbruik ooit, laag zelfbeeld… Het is alleszins enorm moeilijk voor ons allemaal. Zeker zonder antwoorden…

S.A. 20 november 2017

Deze info komt 7 jaar te laat voor mij. Uw laatste bericht zo waar en dan nog netjes geformuleerd. Want deze berichten halen oud zeer boven. Wat ik weggestopt had. Dacht ook scheiden en vrienden blijven… En daar kreeg ik de eerste lijfelijke klappen.

A.C. 15 september 2017

Nog es bedankt voor de mooie teksten die jij regelmatig post , zijn doordenkertjes en ik geniet er elke keer van.

I. H. 5 november 2017

Dag Johan, ik geloof dat ik juist op het goede moment jouw artikelen heb ontvangen op Facebook. Ik herken zoveel van mijn partner erin.

L. S.  15 november 2017

Ben je heel dankbaar voor je hulp! Net op tijd……ook door diezelfde vriendin getipt.
Ze las jouw artikel en stuurde mij de link door namelijk

M.S. 8 november 2017

Hallo Johan
Ik las al veel over NPS, zo goed als alles wat er over te vinden is, maar vandaag stootte ik op iets interessants…
Namelijk in je blog vond ik dat narcisten geen FEITEN kennen…
Alleen interpretaties…
Dat klopt…

 

 A. B. 24 november 2017

Intussen heb ik al veel gehad aan de coaching. Gisteren was ik nog bezig met F. hoeveel kracht, deugd en effect uw coaching op mij gehad heeft.